Adam Sztaba

Adam Sztaba – absolwent Akademii Muzycznej im. F. Chopina. W wieku 17 lat zainspirowany musicalem napisał muzykę do musicalu „Fatamorgana?” wystawionego w Koszalinie. W wieku 20 lat został kierownikiem muzycznym zespołu Maryli Radowicz. Związany muzycznie z programami telewizyjnymi: "Idol", "Taniec z Gwiazdami", czy „Must be The Music. Tylko muzyka” oraz z wydarzeniami m.in. Ceremonii Otwarcia Europejskich Letnich Igrzysk Olimpiad Specjalnych, czy "Światowych Dni Młodzieży". Współpracował z wieloma artystami m.in. z: Edytą Górniak, Stingiem, Terencem Blanchardem, Chrisem Botti, Michaelem Boltonem, Karelem Gottem, Caro Emerald, Heleną Vondráčkovą, José Carrerasem, Richardem Galliano, Kayah, Katarzyną Nosowską, Kasią Kowalską, Natalią Kukulską, Kasią Wilk, Dorotą Miśkiewicz, Haliną Frąckowiak, Przemysławem Gintrowskim, Grzegorzem Turnauem, Mietkiem Szcześniakiem, Igorem Herbutem, Kubą Badachem, Piotrem Cugowskim, Grupą Mo-Carta.