FREE flat for Afghan / Syrian refugees

"We belive in acions, not only words"

Our foundation has just prepared 2 FREE flats in Chorzów (Silesia, south of Poland) for a refuges from Afghanistan or Syria. We will not ask questions, we will not test you, we will not charge you for anything. We just want to help. Show us your passport or ID from Afganistan or Syria and the flat is yours, to use as long, as you will need it (alone or wih your family. Contact us please at: biuro@fundacjajbb.pl

JBB Team

____

"Wierzymy w działania, a nie słowa"

Nasza fundacja przygotowała właśnie 2 DARMOWE mieszkania w Chorzowie (Śląsk, południe Polski) dla uchodźców z Afganistanu lub Syrii. Nie będziemy zadawać pytań, nie będziemy Cię testować, nie obciążymy Cię za nic. Chcemy tylko pomóc. Pokaż nam swój paszport lub dowód osobisty z Afganistanu lub Syrii, a mieszkanie należy do Ciebie, z którego możesz korzystać tak długo, jak będziesz potrzebować (sam lub z rodziną). Skontaktuj się z nami: biuro@fundacjajbb.pl

JBB Team