Katarzyna Santi-Sperczyńska

Katarzyna Santi-Sperczyńska – aktorka, wokalistka; wielokrotnie gościła w Polskiej Telewizji i Radio, m.in. w emitowanym międzynarodowo koncercie dla Jana Pawła II, Laureatka Iconic Leader Creating a Better World for All, przyznanej na 25-tym Międzynarodowym Forum Ekonomicznym Kobiet, w New Dehli. Na dużym ekranie zadebiutowała w filmie musicalowym American Dreamin podczas Nowojorskiego Chelsea Film Festival, 2019. Śpiewała w tak znamienitych miejscach jak Carnegie Hall czy w Auli Bankietowej Nowojorskiego Hotelu Plaza. Hymny Polski i Stanów Zjednoczonych miała zaszczyt niejednokrotnie wykonać na zaproszenie Konsula Konsulatu Generalnego RP w Nowym Jorku. Przemawiała m.in. podczas Międzynarodowych Seminariów IVTOM MIX, jak również w College w USA i szkołach w Polsce gdzie inspiruje młodzież do wiary i realizacji marzeń. W roku 2019 kształciła mówców w Londyńskiej StandOut Speakers Academy.