WSPARCIE

FREE flat for Afghan / Syrian refugees

"We belive in acions, not only words"

Our foundation has just prepared 2 FREE flats in Chorzów (Silesia, south of Poland) for a refuges from Afghanistan or Syria. We will not ask questions, we will not test you, we will not charge you for anything. We just want to help. Show us your passport or ID from Afganistan or Syria and the flat is yours, to use as long, as you will need it (alone or with your family). Contact us please at: biuro@fundacjajbb.pl

JBB Team

Wsparcie Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Chorzowie

Nasza fundacja po raz kolejny odwiedziła Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Chorzowie, by przekazać najpotrzebniejsze rzeczy, jak np. karmę dla naszych czworonożnych przyjaciół. Dziękujemy za Wasze wsparcie!

JBB Team

Miejsce dla Ciebie

Masz pomysł, by szerzyć dobro?

Wyślij zgłoszenie