Jakub B. Bączek

Fundator, Trener Mentalny, Mówca

Jakub B. Bączek

Twórca Akademii Trenerów Mentalnych™, trener mentalny olimpijczyków i złotych siatkarzy, mówca numer 1 w Polsce i przedsiębiorca, który udowodnił swoją skuteczność między innymi w takich projektach jak STAGEMAN, Akademia Stewardess, JBB, Wakacje w Sarandzie czy #MentalPower. Były zawodowy siatkarz. Autor ponad 20. książek i artykułów nt. psychologii, biznesu, turystyki, socjologii, oligofrenopedagogiki i treningu mentalnego, w tym kilku bestsellerów. Występował na scenie z takimi autorytetami jak Brian Tracy, Jack Canfield, Tony Robbins, Stephane Antiga, Nick Vujicic, Les Brown, Garri Kasparov, Dan MIllman, Mamed Khalidov, gen. Roman Polko, Prof. Rafał Ohme, Otylia Jędrzejczak, Michał Szpak, Krzysztof Ignaczak, Prof. Robert Cialdini, czy Dalai Lama. Otrzymał także owacje na stojąco na University of Oxford.