Wpłata ogólna na fundację

Naszą misją jest dotrzeć z pomocą do 10 milionów Polaków. Jak to zrobić?

Przez stworzenie "Fabryki wędek" - jest to autorski pomysł Jakuba B. Bączka, w którym stworzyliśmy Akademię dla Liderów z różnych organizacji pozarządowych. Dzięki bezpłatnemu uczestnictwu Liderzy nauczą się mnóstwa praktycznych umiejętności, które w przyszłości wykorzystają do robienia Dobra!

Możesz wesprzeć organizację Akademii Animatorów Dobra poprzez wpłatę darowizny. Dzięki Tobie Akademia będzie darmowa dla uczestników. Dzięki Twojemu wsparciu będziemy mogli:

• wynająć sale szkoleniowe,
  • zapewnić materiały szkoleniowe,
  • pracować z najlepszymi Mentorami w Polsce,
  • dać Liderom praktyczne umiejętności i narzędzia,
  • pokryć wszelkie wydatki związane z reklamą Akademii,
  • i co najważniejsze... Dotrzeć do kilkunastu organizacji pozarządowych, które z kolei docierają do dziesiątek tysięcy potrzebujących!

Prosimy o Twoje wsparcie!

Zebraliśmy już:
22488 zł