Liderzy

Karin Lesiak

Nauczyciel i trener śmiechojogi. Współpracuje z Jakubem B. Bączkiem oraz wieloma fundacjami i stowarzyszeniami opiekującymi się osobami starszymi, osobami niepełnosprawnymi oraz dziećmi w szpitalach, gdzie propaguje śmiechojogę. Współtworzyła Dziennik Rozwoju “Wiem, czego chcę” oraz jest współorganizatorką spotkań networkingowych dla przedsiębiorców. Spotkania te uzupełnia mini sesjami śmiechojogi, a podczas warsztatów prowadzonych dla firm udowadnia, że śmiech potrafi integrować także ludzi sukcesów. Jej publikacje dotyczące śmiechojogi pojawiły się jako rozdziały w książkach m.in. dla osób starszych. Karin jest świadoma tego, że życie to sinusoida i warto zadbać o siebie… dla siebie! Jej życiowym celem jest wprowadzenie radości wszędzie, gdzie ludzie tego potrzebują i przypominanie, że śmiech to zdrowie! Dzięki współpracy z Fundacją JBB uzyskała certyfikat trenera śmiechojogi i może szkolić przyszłych trenerów!

Dokonaj wpłaty na lidera

Miejsce dla Ciebie

Masz pomysł, by szerzyć dobro?

Wyślij zgłoszenie