Wolność Finansowa

Odkąd pamiętam, moim celem nigdy nie były pieniądze same w sobie. Pieniądze traktuję jak energię, która krąży. Moim celem była wolność. Wolność od grymasów szefa, decyzji rządu, czasu pracy i złej pogody w kraju. Napisałem ponad 20 książek, jednak ta sprawiła mi szczególną radość, bo od kilku lat żyję tematem wolności finansowej. Radość była o tyle większa, bo pisałem ją wespół z prawdziwym ekspertem - Sławkiem Muturi. Człowiekiem, który dokładnie zaplanował swoje działania i od kilku lat jest człowiekiem w 100% wolnym finansowo. Książka ta jest owocem naszych wielogodzinnych, bardzo inspirujących rozmów. Wymieniając się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami, dostrzegliśmy wspólne mianowniki. W ten właśnie sposób powstał zbiór 12 bardzo konkretnych umiejętności, które pozwolą dotrzeć do upragnionej wolności finansowej.Za wolnością finansową stoją przemyślane decyzje, a nie tylko marzenia o niej. Jednak żeby być w pełni gotowym na osiągnięcie wolności finansowej, prócz wiedzy jak działać, trzeba mieć także odpowiednią mentalność, o której szeroko i szczegółowo piszemy ze Sławkiem.

Książka “Psychologia Wolności Finansowej” jest dla mnie szczególna z jeszcze jednego powodu. Opierając się na dotychczasowych danych, mogę z dużą dozą pewności powiedzieć, że prawdopodobnie ta książka sprzeda się w dużych liczbach. Jednak ze Sławkiem, jako ludzie wolni finansowo, mamy ten przywilej, że mogliśmy podjąć decyzję o przekazaniu 100% dochodu na nasze fundacje - Fundację JBB oraz Fundację Fridomia.

Wolność finansowa to właśnie dużo przywilejów, o które trudno pracując na etacie. I wbrew temu, co myśli większość Polaków, wolność finansowa to wcale nie jest jakiś mityczny twór amerykańskich coachy. Wraz ze Sławkiem jesteśmy przykładem, że da się! Przy odpowiedniej ilości poświęcenia, wyrzeczeń, ale także z odpowiednią wiedzą i mentalnością - to jest możliwe.

Jeśli chcesz “dorzucić” swoją cegiełkę na rzecz Fundacji i jednocześnie dostać wiedzę z zakresu najważniejszych umiejętności w drodze do wolności finansowej to kliknij TUTAJ i kup swój egzemplarz.