Projekt "Zobacz Głos" zbiera dobre opinie uczestników!

Projekt

"Zobacz Głos" to projekt naszej Animatorki Dobra Hanny Rychlik. Hania wspiera m.in. tych, o których często się zapomina - rodziców dzieci z niepełnosprawnościami.  Prowadząc warsztaty daje dużo dobra ludziom - zmienia ich życie na lepsze, a to cieszy nas najbardziej!

EFEKTY WARSZTATÓW (opinie rodziców):
1) "W inny sposób postrzegam swoje dziecko - nabrałam dystansu do pewnych spraw".
2) "Daję sobie przyzwolenie na odpoczynek. Pierwszy raz w weekend wyjechałam z koleżanką poza miasto - wcześniej nawet bym nie dopuściła takiej myśli do siebie".
3) "Dzięki warsztatom mocno się wyciszyłam. Czuję odprężenie ciała. To pierwsze warsztaty, które są nastawione na mnie i moje odczucia. Jest to bardzo wyzwalające i odciążające."

Te opinie mówią same za siebie! Jesteśmy dumni, że Hania jest częścią naszej Fundacji i że z ogromnym sercem realizuje zamierzone cele w postaci realnego i efektywnego wspierania innych!