FREE flat for Ukrainian refugees

"We believe more in actions than empty words"
JBB Foundation have organised  FREE flat in Chorzów (Silesia, South of Poland, 40m2) for a family escaping the war in Ukraine. You do not need to pay any fees. We just want to help. You just need to show us your Ukrainian passport/ID and the flat will be at your disposal. Contact us by email: biuro@fundacjajbb.pl

"Wierzymy bardziej w działania, niż w puste słowa"
Fundacja JBB chcąc nieść konkretną pomoc przygotowała właśnie DARMOWE mieszkanie w Chorzowie (Śląsk, południe Polski, ok. 40m2) dla Rodziny z Ukrainy, która ucieka przed wojną. Nie obciążymy Cię za nic. Chcemy tylko pomóc. Pokaż nam swój paszport lub dowód osobisty z Ukrainy, a mieszkanie będzie do Waszej dyspozycji. Skontaktuj się z nami: biuro@fundacjajbb.pl