POMAGAMY DZIECIOM Z UKRAINY!

Naszym kolejnym wsparciem dla Ukrainy jest akcja "Zostań Animatorem Dobra" czyli zbiórka pieniędzy i zakupy dla dzieci z Tarnopola. Razem z Stageman zachęcamy do wspólnego działania!
Każda złotówka jest na wagę złota! Za pieniądze ze zbiórki kupimy najpotrzebniejsze rzeczy dla naszych najmłodszych sąsiadów ze wschodu i w piątek, 4 marca zawieziemy je do Centrum Integracji Międzypokoleniowej w Chorzowie - tam właśnie organizowana jest zbiórka rzeczy dla mieszkańców miasta Tarnopol na Ukrainie.

Zbiórka potrwa do 3 marca, do 23:59.
Jeśli chcesz zostać Animatorem Dobra, to zachęcamy Cię do wzięcia udziału!

Jak wpłacić darowiznę?
Wyślij przelew bankowy do:
Fundacja JBB
ul. Jagiellońska 6/5A