Projekt Szkoła 2.0 naszego Animatora Dobra Juliana Wąsek

Szkoła 2.0
To kolejny z projektów Animatorów Dobra naszej Fundacji. Projekt, który może bardzo wiele zmienić dla uczniów w naszym kraju. Przeczytaj co o projekcie pisze sam autor i wesprzyj, bo warto!

Polska edukacja od lat potrzebuje zmian. Tkwimy w systemie zbudowanym za czasów Prus, który nijak ma się do dzisiejszej rzeczywistości.
Cyfryzacja, alternatywne metody nauki, nie mówiąc już o zdrowiu psychicznym młodzieży, to tylko niektóre z zaniedbanych filarów.
Czas na szkołę, w której uczeń czuje się bezpiecznie, dobrze, w której jest szczęśliwy. I takie szkoły stara się tworzyć Julian Wąsek razem z Fundacją Szkoła 2.0.

W ramach Szkoły 2.0 odbywają się:
  - Szkolenia z wykorzystaniem autorskiego programu Koleżeńskiej Pomocy Psychologicznej
  - Warsztaty z technik szybkiej nauki
  - Webinary i spotkani dla nauczycieli
  - Liczne zajęcia promujące działalność społeczną wśród uczniów

Ale największe przed nami, bo... Szkoła 2.0 buduje platformę elearningową, która ma tu i teraz zasklepić dziurę programową. Będzie tam to, czego młodzi ludzie szukają i potrzebują, a czego w szkole często nie da się znaleźć. Podstawy prowadzenia biznesu, zarządzanie czasem, radzenie sobie ze stresem, odnajdywanie się na rynku pracy - to tylko niektóre z zagadnień, które się tam znajdą!

Chcesz mieć wpływ na otaczający nas świat?
Wesprzyj projekt Szkoła 2.0 - https://zrzutka.pl/ebn2we

Bądź z nami i rób z nami dobro!