Fundacja Patronem "Sensorycznie i na serio"

Fundacja Patronem

Miło nam ogłosić, że Fundacja JBB jest Patronem Sensorycznie i na serio 2022!

Sensorycznie i na serio odbędzie się 21-23 października 2022. Jest cudownym projektem naszej Animatorki Dobra Magdaleny Dydyszko, która w ramach Akademii Animatorów Dobra, (czyli naszego głównego projektu Fundacji wspierającego Liderów w Polsce) rozwinęła swój koncept i wprowadza go w życie.

To niewykłe wydarzenie dotyczy dostępności dla osób z niepełnosprawnością. To społeczny maraton projektowania i programowania, którego celem jest wypracowanie cyfrowych prototypów rozwiązań odpowiadających na potrzeby osób z niepełnosprawnościami sensorycznymi.

Tematem wiodącym jesiennej edycji będzie:
  - M(i)a_sto pomysłów - przyjazne sensorycznie,
  - Słyszące oczy - oprogramowanie edukacyjno - rozwojowo - rehabilitacyjne.

Prelegenci i Mentorzy podzielą się z uczestnikami swoją wiedzą i doświadczeniem, które pomogą i zainspirują do dalszej pracy!
Bądźcie z nami, dołączajcie, inspirujcie się, a jeśli macie wiedzę - podzielcie się nią dla dobra osób parasprawnych!

Pamiętajcie - warto pomagać!

Link do wydarzenia: https://fb.me/e/1GY3WFi6k

Link do strony Sensorycznie i na serio: https://www.facebook.com/Sensorycznieinaserio/?ref=page_internal